sâmbătă, 30 august 2014

ciorbita de legume

un morcov
2 ardei gras
1 ardei kapia
1 cartof
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
1 ceapa medie sau 4 cepe mici
2 rosii
1/4 leustean tocat
1/2 patrunjel
sare

Mod de preparare
Se taie zarzavatul cubulete mici, se pune la calit intr-o oala in uleiul incins.





Se adauga 2  l apa. Se lasa sa fiarba 10 min, apoi se adauga varza taiata patrate de 1 cm.
Se fierbe inca 15 min, apoi se adauga rosile curatate de pielita si taiate cuburi de 1 cm sau pastă de tomate..
Se mai fierbe 5 minute, se adauga frunze leustean, se adauga sare dupa gust si Mirodenia de la Fuchs. Se opreste focul si se presara patrunjel tocat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu